Az amúgy is kellemes városi park a következő néhány nap alatt még színesebb és még kedveltebb lesz, mint az év más időszakában. Köszönhető mindez a tizedik alkalommal megszervezett tavaszi eseménynek, a virágkiállításnak. Az elmúlt években a Dávid Ferenc-térre várták az érdeklődőket, idén viszont a Sétatér ad otthont a rendezvénysorozatnak. A hagyományosnak mondható, magas minőségű kínálatban az egynyári virágoktól el egészen a különböző tujafélékig nagyon színes a felhozatal. Az új helyszín pedig kifejezetten tetszik az ide érkezőknek. 


Ülkei Olga
„Elsősorban jól esik, hogy újra a Városi Parkban szervezték meg, valamikor, amikor elkezdődött jó néven vettem és jól esett, hogy ezt a teret kihasználják, jobb, praktikusabb dolgokra is, mint amit gyermekkoroban jelentett.”


Tököly Györgyné
„Nagyon jó, jó a hűvös, a virágok is jobban bírják, nem hervadnak. ”


Tököly György
„Szerintem sokkal jobb, a természet is más, a fák között, a zöldbe, sokkal szebb”


Az idei rendezvénysorozat gazdagabb, mint máskor, égisze alatt tartják a mini focipályán a Miss Erdély 2017 szépségversenyt, ahol a főnyeremény egy Smart márkájú kisautó. A járművet a tombolát vásárlók között sorsolják majd ki vasárnap. A helyszínen felállított színpadon kulturális programok zajlanak, esténként pedig térzene szól. A vásár vasárnapig tart nyitva.