Ingyen tea, szolgáld ki magad, ez a felirat állt a Pizza 21 előtt, mellett. A termoszban meleg teát kínáltak a nagy hidegben. De nemcsak ennek a pizzázónak a tulajdonosa gondolt erre, hanem például a Szent Imre-utcai lokál, az AlsóG üzemeltetői is. Azt mondják, az ötlet külföldről származik, ők csak továbbvitték az elépzelést. A szórakozóhelyre tehát bárki betérhet és élhet a kedvezménnyel még csütörtökön. 

Krall József, adminisztrátor - Alsó G
,, Ez a kezdeményezés külföldről származik, nekünk az ötlet is onnan jött, mi csak úgymond ,,elloptuk”. Nagyon megtetszett, hogy ezekben a nagy hidegekben meleg teát adnak az embereknek. Ezért gondoltuk, mivel minusz 20 fok volt és alatta, hogy egy meleg teával  mi is hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy - az emberek, akik kint sétálnak, vagy sietnek munkába-, hogy ezekben a nagy hidegekben ne fázzanak annyira. Kicsit felmelegedjenek azáltal, hogy lejönnek hozzánk, és el is vihetik olyanoknak, akik nem tehetik meg, hogy forró teához jussanak”. 

Szintén a hidegre való tekintettel vezette be az ingyenes lehetőséget a Kőkereszt téri MÜTF Oktatási Központ, amelynek előterében is lehet inni egy finom és forró, ingyenteát. Sőt az oktatási intézmény vezetősége azt is tervezi, hogy a kv-, és teaautomata helyett, a környező hegyekből, például a Madarasi Hargitáról származó gyógynövényekből készült teafüvekkel ellátott gépet helyeznek üzembe. A következő néhány napban enyhül ugyan a hideg a térségben, de a tél egyelőre nem hagy el minket.