Szép környezet, családias hangulat, kedves személyzet, kellemes fogadtatás, tisztaság – ezek azok a jelzők, amelyeket nem mi mondunk, hanem azok a vendégek, akik felkeresték a Horizont Panziót. A tíz éve megálmodott, létrehozott panzió az elmúlt években új szálláslehetőséggel bővült, a turistáknak apartmanházakat is kínálnak. A hangulatos bungallókban két franciaágy, kihúzható kanapé, természetesen fürdőszoba, központi fűtés teljesen felszerelt konyha és wi-fi szolgáltatás is van. A panzió négy szobával áll rendelkezésre. Streza Anna, a panzió munkatársa azt mondja: vendégeik élményre vágynak. 

Streza Anna, Horizont Panzió
„ A vendégeinknek élményt kell biztosítsunk, mert amikor haza megy ezekről fog beszélni, nem a szállásról. A szállás jó kell legyen, de programokkal tudjuk eladni. És most már az sem elég, hogy csillagtúra ajánlataink legyenek, már kalandra vágynak a vendégeink, valami olyant kell neki ajánlani, amit máshol nem kap. ”

A panzió egy évtizedes fennállását, születésnapját ünnepelte a napokban. A gyergyószentmiklósi No Sugar zenekart hívták ide. A csapat lemezbemutató koncerttel kedveskedett a közönségnek.

Bereczky Botond, No Sugar zenekar
„ A Horizont Panzió idén lesz tíz éves, ők kértek meg, hogy eljönnénk-e játszani, s egybe kötöttük egy lemezbemutató koncerttel. Az első nagylemezünk, Pillanatok címmel most jelent meg az idén, el szeretném mondani, hogy ez a Cseh Tamás program hozománya, tavaly megnyertük a programot, s ezáltal el tudtuk készíteni a nagylemezt és videóklipet.  Ennek az anyagát fogjuk bemutatni és lesz pár feldolgozás is egyértelműen.”

A Siculus Ifjúsági Házban tartott party végén, egy cukor-, laktóz- és gluténmentes tortát, továbbá két személyes magyarországi, gyulai kirándulást is kisorsoltak a szervezők.