A győzelem azt jelenti, hogy a KC idei utolsó hivatalos meccse után a dobogón várja  a folytatást. A siker nagyon kellett, Dragan Djukics legénysége újra megmutatta: a bajnokságban nincs olyan csapat, akit nem tudunk legyűrni. A mai teljesítmény ismét bebizonyította: Székelyudvarhelyt hazai pályán egyelőre senki nem tudja megverni. Az eredmény: SZCK  - Tordai Potaisssa: 27-23 (12-13). 
A lefújást követően Milorad Krivokapics, átlövő és Dragan Djukics, a KC trénere nyilatkozott. 

Milorad Krivokapics, az SZKC játékosa
"Sok az új játékos és rengeteg munka és türelem kell még, kilenc új játékost egybe csiszolni hihetetlen nagy munka. Az edző állandóan próbálja mondani nekünk, hogy ne féljünk hibázni. Állandóan, és csiszolni, csiszolni, csiszolni. Ma is volt rengeteg hiba, de ha így küzdünk a pályán egymásért, meg a csapatért, tényleg nincs mitől félnünk...Valójában a rájátszásra kell, hogy összeálljon mindenki, ez biztos, hogy  nagy erőt ad a további jó munkára. Most hála Istennek, nincs bajnoki meccs, tudunk gyógyulni is, meg dolgozni tovább, reméljük, hogy mindenki egészséges lesz, mire megindul a második fele. "

Dragan Djukics, a Székelyudvarhelyi KC edzője
" Először is ez egy érzelmektől telített meccs volt,  mindkét csapat szerette volna megnyerni ezt a meccset  és jól  fejezni be az idényt. Örvendek, hogy többet fel tudtunk mutatni, mint csapat és megnyerhettük a mai játékot védekezéssel, nagy szívvel. Megköszönöm a csapatnak és minden játékosnak, akik 100 %-ban teljesítettek, mert az ellenfél nagyon feszegette erőnlétünk határait. Ha nyerni akarsz, akkor a meccs az ilyen, lehet, ha nem kellemes nézni, nem olyan élvezetes, de ez a kézilabda manapság. Hibáztunk a meccsen, de így is tudtunk nyerni, nagyon nehéz helyzetben van a csapat, nem akartam erre hivatkozni a meccs előtt. Vilovski, aki 16 percet játszott és lesérült, Dragas nem játszott az előző mérkőzésen és Baranau, a csapatkapitány Huba is sérült, nem játszott, sokan nem tudtak ma játszani. Akiknek ma volt lehetőségük játszani, tényleg ügyesek voltak, gratulálok a csapatnak. "