Galéria

Zújgé!

Indirekt 3 hónapja

Maszkura és a tücsökraj koncerttel nyitotta meg kapuit a volt G pont kávézó, új néven “Zújgé!”.

Székely Népviselet Napja

Indirekt 5 hónapja

A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes arra biztatta a székely embereket, hogy álljanak meg egy pillanatra a rohanó világukban és tegyenek a hagyományaikért. Mindenki, aki szíve ügyének érzi az őseink munkáját öltse magára a székely viseletét, vagy viseletének valamely darabját, és így induljon munkahelyére, ügyeket intézni vagy akár bevásárolni.

Tiszta vizet a pohárba

Indirekt 8 hónapja

A székelyudvarhelyi Ficánka Napköziotthon, a víz világnapja alkalmából megmozdulást szervezett a Márton Áron téren, "Tiszta vizet a pohárba" címmel, ahol a napközis gyerekek kis poharakban vizet osztogattak az arra járó embereknek illetve, különböző plakátokkal hívták fel a figyelmet a folyadék fontosságára.

Piacnap Székelyudvarhelyen

Indirekt 8 hónapja

Ha kedd, akkor piacnap Székelyudvarhelyen, íme egy kis ízelítő: megjelentek a színesebbnél-színesebb virágok, és a gyümölcsfák is a kínálatban. Ma délelőtt igazi tavaszi hangulat várta vásárlókat.

Jégkarnevál

Indirekt 9 hónapja

Február 19-én, vasárnap délután karneváli hangulat uralkodott a városi jégpályán. Kicsik és nagyok egyaránt jelmezbe bújtak, korcsolyáztak és különböző ügyességi játékokon vettek részt...
 

Nagykorúsítás estéjén

Indirekt 10 hónapja

Maturandusz, a végzős diákok nagykorúsítása az egyik legnagyobb ünnep az iskola és diákjai életében. A Tamási Áron Gimnázium illetve a Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégium tanulói ma este ráléptek a nagybetűs életet jelző útra...

1
Hirdetés
Részletek