– sajtóközlemény –
 

Már jelentkezhetnek a civil szervezetek!
A közösségi futás október 15-én lesz. Az eseményt azonban több lépés is megelőzi.

Augusztus 25. és szeptember 11. között jelentkezhetnek a civil szervezetek a közösségi ügyekkel. A jelentkezés egy űrlap kitöltésével és beküldésével történik. Az űrlap elérhető www.fussneki.ro honlapon. Az egyik fontos jelentkezési feltétel, hogy a civil szervezet legalább három olyan futót kell toborozzon, akik rokonszenveznek a projektjükkel és szívesen vállalják, futnak érte néhány kört. Ennek a három futónak a jelentkezése is meg kell történjen a civil szervezet jelentkezésével együtt.

Miután lejárt a civil szervezetek jelentkezése és láthatóvá válnak a közösségi ügyek, amelyekért lehet szaladni, jöhet a futók jelentkezése. Szeptember 12. és 21. között online is jelentkezhetnek a futók a fussneki.ro honlapon.

Szeptember 12-től már elindul az adománygyűjtés, ami egészen október 12-ig tart. Újdonság, hogy idéntől online is lehet majd adományozni a futóknak a program honlapján. Bárki – magánszemély vagy jogi személy egyaránt – és bármilyen összeggel támogathatja a közösségi ügyeket.

Évről évre szépen növekedett ez a program, úgy a jelentkezett civil szervezetek, mint a futók és az adományok tekintetében. Az idei évben szeretnénk elérni, hogy 100.000 lejt gyűjtsünk a közösségi projektekre. Több meglepetéssel is készülünk. - írja közleményében az SZKA.

A program főtámogatója az OTP Bank és Székelyudvarhely Önkormányzata.

További információkért a projektvezetőt kereshetik (Péter Attila) a 0745–495 392-es telefonszámon, vagy a fussneki@szka.org e-mail címen.