Közélet

Az épített örökség 3D-ben

Indirekt 9 hónapja

Egészen különlegesen, háromdimenziós módon készült alkotásokkal rukkolt elő egy székelyudvarhelyi fiatalember. Széles Ferenc a város épületeiről készített albumot ezzel a technológiával. Az illusztrátor azt mondja: a Székelyudvarhely, imádlak címet viselő térbeli könyv célja: felhívni a figyelmet a városkép romlására.

Köztes átmenetek – a drog

Indirekt 9 hónapja

Köztes átmenetek – a drog. Ezzel a címmel nyílt meg egy különleges, rendhagyó kiállítás Székelyudvarhelyen, melynek megtekintése során folyamatos párbeszéd zajlik az érdeklődők és a segítők között és az együtt eltöltött idő alatt őszinte, bensőséges kapcsolat alakul ki.

18 éves a Mütf Oktatási Központ

Indirekt 10 hónapja

Nagykorúvá vált a székelyudvarhelyi Mütf Oktatási Központ. Az elmúlt 18 év alatt az intézmény megerősödött, folyamatosan megújúlt, igazodott a piaci igényekhez. A tatabányai intézmény kihelyezett képzési központjába az évek során több mint két ezer hallgatót vettek fel.

Az esélyteremtés partnersége

Indirekt 10 hónapja

Lezárult a Civitas Alapítvány a Polgári Társadalomért, Az esélyteremtés partnersége – Társadalmi vállalkozások támogatása nevet viselő projektje. A sérülteket foglalkoztatott civil szervezetekkel közösen lebonyolított kezdeményezés részleteiről számoltak be a szervezők.

Hirdetés
Részletek