Közélet

ZIF és polgárőr napok Zetelakán - 2017

Indirekt 1 hete

Szeptember 8-10 között került megszervezésre a 6. ZIF és 2.POLGÁRŐR NAPOK, ahol sok színes program, polgárőr fórum, kirakodóvásár, koncertek, kulturális műsorok várták a látogatókat. 

Kipi-Kopi Napközi: minden új, minden szép

Indirekt 2 hete

Tavaly elkészült, idén pedig már a tanévet is itt kezdik a Kipi-Kopi Napköziotthonba járó gyermekek. Az 1600 négyzetméternyi hasznos felülettel rendelkező bethlenfalvi épületben az utolsó simításokat végzik, nagy erőkkel rendezik a termeket, azért, hogy a hétfői tanévnyitó zökkenőmentes lehessen.

Kovács Tamás a látássérült tehetség

Indirekt 2 hete

Az élet olyan, mint a zongora,a fehér billentyűk jelentik a boldog perceket, a feketék a szomorú időszakok, de nem szabad elfelejteni, hogy mindkettő szín együtt játszva éri el a csodálatos dallamot.

Jó ütemben dolgoznak a Refi előtt

Indirekt 1 hónapja

A cél az, hogy szeptember 10-éig elkészüljön a térrendezés. Az elmúlt hetekben nagyot haladtak, ugyanis a víz-, és az esővízhálózaton is fejlesztettek, bővíették, illetve kiépítették a rendszert. Folyamatban van a látványt igencsak rontó gázvezeték földbe helyezése is, mondta el Tőkés Zsolt. A tanintézmény vezetője szerint iskolakezdésre biztosan elkészül a felujítás.