Sport

A jó kezdés után döntetlennel zárult a rangadó

Indirekt 6 napja

Nagyon nehéz mérkőzésen mentett pontot az FK Székelyudvarhely. Jakab Zoltán legénysége a temesváriakat látta vendégül a teremlabdarúgó 1. Liga harmadik fordulójában, csapatunk nyolc perccel a kezdő sípszó után már 3-0-ra vezetett, de az ellenlábas folyamatosan dolgozta le hátrányát és átvenni a vezetést.

Elkezdődött a Nemzeti Liga

Indirekt 3 hete

Elkezdődött a Nemzeti Liga 2017/18-as idénye a Székelyudvarhelyi KC számára is. A városi sportcsarnokba a CSM Focșani volt a vendég, a teltházas mérkőzést a KC nyerte, a végeredmény: Székelyudvarhelyi KC–CSM Focșani 25–23 (11–9).

Kerékpáros Körverseny, lesz néznivaló

Indirekt 1 hónapja

Idén is megszervezik a Székelyföld Kerékpáros Körversenyt, amely a székely összefogás versenye, hisz két megye és öt megyei jogú város, köztük Székelyudvarhely fogott össze ennek sikere érdekében. A versenynek ismét Udvarhely lesz a házigazdája. 

Az aranyérem megszerzése a cél

Indirekt 2 hónapja

Bajnok lenne az FK Székelyudvarhely. A cél, hogy az idény végén az aranyérem kerüljön a játékosok nyakába. A klub új játékosokat igazolt, a kaput ezután a keresztúrról elhozott Gáspár Sándor védi, de új igazolás Kanyó Szilárd és Máté József is, mindketten Sepsiszentörgyről érkeztek, ugyanakkor további két futsalossal folynak a tárgyalások.

Bemutatkozott a Székelyudvarhelyi Kézilabda Klub új edzője

Indirekt 2 hónapja

A KC-t ezután a szerb Dragan Djukic irányítja. A szakember számos klubban megfordult, dolgozott szövetségi kapitányként a többi között Macedóniában, Nagy-Britanniában és Svájcban is. Az 54 éves tréner hazájában számos klubnál letette névjegyét, de egy évet a magyar élvonalban a Pick Szegednél is eltöltött. Dragan Djukic ma délben mutatkozott be hivatalosan Székelyudvarhelyen.